ADVOKATOPGAVER.DK

Find den rigtige advokat til opgaven

FØLGER DER ALTID EN ÆGTEPAGT MED ET ÆGTESKAB? IKKE NØDVENDIGVIS, MEN DET ER VIGTIGT AT KENDE REGLERNE

Advokatopgaver.dk har siden starten i 2007 formidlet kontakt til advokater, når det gælder spørgsmål vedrørende rådgivning og udformning af ægtepagter.

Advokatopgaver.dk har eksperter, der gennem tiderne har lavet mange forskellige former for ægtepagter. Vi kan derfor finde den advokat, der passer helt perfekt til din situation, hvad enten det er et spørgsmål om særeje, sameje eller fælleseje. Derudover er det altid en god idé at få lavet et testamente! Beskriv de ting, du ønsker juridisk bistand til. Du vælger selv, om du vil være detaljeret eller kortfattet. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret kan advokaten være i sit tilbud til dig. Vi formidler tilbud både til virksomheder og til private – Helt gratis og uforpligtende.

Efter en hård skilsmisse, fik jeg brug for en dygtig advokat til at hjælpe med at få forældremyndigheden på min pige – Advokatopgaver.dk hjalp med at finde den rigtige advokat
Da jeg blev uenig med min tidligere arbejdsgiver hjalp min specialiserede advokat mig igennem og sikrede sig at mine synspunkter blev anerkendt og at jeg fik de penge jeg skulle have!

INFORMATION

Advokatopgaver.dk er samarbejds-partner med Ammon.dk og NEXUS Advokater

NEXUS Advokater er landsdækkende og har bred specialistviden, hvorfor vi har indgået tæt samarbejde med disse, for at imødekomme alle vores kunders behov. Såfremt du som advokat ønsker at indgå et samarbejde om levering af opgaver fra os, kan du høre nærmere om vilkår, priser og betingelser ved at kontakte Lars Güldner på lg@ammon.dk

Kontakt os