ADVOKATOPGAVER.DK

Find den rigtige advokat til opgaven

DEN HURTIGE VEJ TIL DEN RIGTIGE BOLIGADVOKAT

Advokatopgaver.dk har siden starten i 2007 formidlet kontakt mellem advokater, personer og virksomheder i sager vedrørende boligrådgivning.

At stå over for et boligkøb, er en stor beslutning, og det er derfor vigtig at du har den rette rådgiver. Det bedste råd vi kan give dig er altid at få et advokatforbehold. Så er du sikret, at du ikke er bundet af noget, inden din boligadvokat har godkendt det.

Kan boligadvokaten hjælpe med al rådgivning inden for boligkøb?
Advokatopgaver.dk formidler den rette ekspert, hvad enten du står og skal bruge bistand til skødeskrivning, har spørgsmål til administration af en andelsbolig, skal have lavet og/eller gennemgået en købsaftale o.lign. Advokatopgaver.dk har også eksperter i naboretlige stridigheder, så hvis du har spørgsmål til hvor skellet skal være eller om der er vundet hævd, sørger vi for at formidle kontakten til den rette ekspert. Beskriv de ting, du ønsker juridisk bistand til. Du vælger selv, om du vil være detaljeret eller kortfattet. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret kan advokaten være i sit tilbud til dig. Vi formidler tilbud både til virksomheder og til private – helt gratis og uforpligtende.

Efter en hård skilsmisse, fik jeg brug for en dygtig advokat til at hjælpe med at få forældremyndigheden på min pige – Advokatopgaver.dk hjalp med at finde den rigtige advokat
Da jeg blev uenig med min tidligere arbejdsgiver hjalp min specialiserede advokat mig igennem og sikrede sig at mine synspunkter blev anerkendt og at jeg fik de penge jeg skulle have!

INFORMATION

Advokatopgaver.dk er samarbejds-partner med Ammon.dk og NEXUS Advokater

NEXUS Advokater er landsdækkende og har bred specialistviden, hvorfor vi har indgået tæt samarbejde med disse, for at imødekomme alle vores kunders behov. Såfremt du som advokat ønsker at indgå et samarbejde om levering af opgaver fra os, kan du høre nærmere om vilkår, priser og betingelser ved at kontakte Lars Güldner på lg@ammon.dk

Kontakt os