ADVOKATOPGAVER.DK

Find den rigtige advokat til opgaven

DEN HURTIGE VEJ TIL DEN RIGTIGE ENTREPRISEADVOKAT

Advokatopgaver.dk har siden starten i 2007 formidlet kontakt mellem advokater, personer og virksomheder der har haft brug for juridisk rådgivning i entrepriseforhold.

Entreprisekontrakter. En entreprise er et stort stykke arbejde, der ofte involverer mange parter. Det er derfor vigtigt at der er styr på de forskellige entreprisekontrakter, bygherrekontrakter, underentreprisekontrakter, totalentreprisekontrakter mv. Udover entrepriseforholdets parter, kan der også være involveret eksterne rådgivere og leverandører, hvorfor det også er vigtigt at have styr på en eventuel rådgiverkontrakt eller leverandørkontrakt.

Entrepriseadvokaten. Med den rigtige entrepriseadvokat, er du sikret kompetent juridisk rådgivning før, inden, og efter problemet opstår. Nexus Advokater har en lang række entrepriseadvokater tilknyttet, der står klar til at rådgive dig som entreprenør på sidelinjen. Beskriv de ting, du ønsker juridisk bistand til. Du vælger selv, om du vil være detaljeret eller kortfattet. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret kan advokaten være i sit tilbud til dig. Vi formidler tilbud både til virksomheder og til private – helt gratis og uforpligtende.

Entrepriseforsikring – hvordan forholder man sig til det? I entrepriseforhold er der ofte høje beløb indblandet. Entrepriseforsikringer er således meget betydningsfulde – og det er vigtigt du har den rigtige. En entrepriseadvokat kan hjælpe dig med at samle alle trådene i entrepriseforholdet.

Efter en hård skilsmisse, fik jeg brug for en dygtig advokat til at hjælpe med at få forældremyndigheden på min pige – Advokatopgaver.dk hjalp med at finde den rigtige advokat
Da jeg blev uenig med min tidligere arbejdsgiver hjalp min specialiserede advokat mig igennem og sikrede sig at mine synspunkter blev anerkendt og at jeg fik de penge jeg skulle have!

INFORMATION

Advokatopgaver.dk er samarbejds-partner med Ammon.dk og NEXUS Advokater

NEXUS Advokater er landsdækkende og har bred specialistviden, hvorfor vi har indgået tæt samarbejde med disse, for at imødekomme alle vores kunders behov. Såfremt du som advokat ønsker at indgå et samarbejde om levering af opgaver fra os, kan du høre nærmere om vilkår, priser og betingelser ved at kontakte Lars Güldner på lg@ammon.dk

Kontakt os