ADVOKATOPGAVER.DK

Find den rigtige advokat til opgaven

DEN HURTIGE VEJ TIL DEN RIGTIGE FORSIKRINGSADVOKAT

Advokatopgaver.dk har siden starten i 2007 formidlet kontakt mellem forsikringsadvokater, personer og virksomheder, med brug for juridisk rådgivning i forsikringssager og med forsikringsspørgsmål.

Det kan være en langt sejt træk at slås med forsikringsselskabet, og i sidste ende er du måske ikke en gang helt sikker på hvilken erstatning eller forsikringssum, du kan forvente at få? Så hvorfor vælge en forsikringsadvokat? En forsikringsadvokat har stor erfaring i forsikringssager, og kan derfor give dig en hurtig og effektiv rådgivning inden for forsikring.

Efter en hård skilsmisse, fik jeg brug for en dygtig advokat til at hjælpe med at få forældremyndigheden på min pige – Advokatopgaver.dk hjalp med at finde den rigtige advokat
Da jeg blev uenig med min tidligere arbejdsgiver hjalp min specialiserede advokat mig igennem og sikrede sig at mine synspunkter blev anerkendt og at jeg fik de penge jeg skulle have!

INFORMATION

Advokatopgaver.dk er samarbejds-partner med Ammon.dk og NEXUS Advokater

NEXUS Advokater er landsdækkende og har bred specialistviden, hvorfor vi har indgået tæt samarbejde med disse, for at imødekomme alle vores kunders behov. Såfremt du som advokat ønsker at indgå et samarbejde om levering af opgaver fra os, kan du høre nærmere om vilkår, priser og betingelser ved at kontakte Lars Güldner på lg@ammon.dk

Kontakt os